Om oss
 Kennelägare
 
Eva Lindquist
Malidsvägen 26
511 99 Sätila

Tel: 0301-425 50
Mob: 0704-23 23 94
Mail: grodor@littlefrogs.se
 Gästboken
 
 
 

Jag med några av hundarna


Jag heter Eva Lindquist. Jag köpte min första staffordshire bullterrier 1998, den lilla piedtiken Nelly, eller Astrid som hon kallades. Samma år på rasspecialen i Gränna blev hon BIS-valp. Då var det kört!!! Jag var fast i ”utställningsträsket”.
Astrid, som tyvärr inte längre finns med oss, blev Svensk utställningschampion!
Nu har jag utökat mitt hundantal till fyra tikar, en hane hemma samt två hanar och sex tikar på foder. Under 2014 gick även en väldigt gammal dröm i uppfyllelse då kenneln utökades med en ny ras! En underbar svart Thai Ridgback Dog tik vid namn Kaya!
Flera av mina hundar är importer. Günter och Helga från Tyskland, Louie från Frankrike, Thilde och Ashlan från Danmark, Basil och Gordon från England, Espen från Norge och Basha från Polen.
Till familjen tillhör också min sambo David och grå jako papegojan Leo.

Bestämde mig för att jag ville försöka mig på avelsbiten då genetik alltid intresserat mig. Startade i Augusti 2000 min kennel som går under namnet Little Frogs.
Hittills har vi haft trettio kullar. Under år 2015 har vi en kull planerade. Ni är välkomna att höra av er för mer info.

Det är en mindre kennel med uppfödning i hemmiljö. Jag tycker att det är viktigt att ha en god relation med alla mina valpköpare och finns alltid där som ett stöd genom hela hundens liv!

Hoppas ni får en trevlig stund på min hemsida.

Kolla gärna min blogg för senaste nytt.

// Kramar EVA


Little Frogs